FunFest groot succes!

Vrijdag 2 november was het dan zo ver: het eerste FunFest op de Johan van Walbeeckschool. De oudercommissie had dit evenement georganiseerd om geld in te zamelen voor de vernieuwing van onze schoolbibliotheek. De avond was met ongeveer 800 bezoekers een groot succes te noemen! Veel spelletjes, lekker eten en drinken, mooie loterijprijzen, goede muziek en vooral heel veel ambiente!

Voor meer Funfest foto’s ga snel naar het fotoalbum

In de finale!

Samen met gymjuf Loes hebben onze leerlingen meegedaan aan de wedstrijd van de Kinderboekenweek. Ze hebben het dansje geleerd dat bij het Kinderen-voor-Kinderen liedje ‘Kom erbij’ hoort en het filmpje ingestuurd naar Dolfijn FM. Vandaag won de Johan van Walbeeckschool de dagprijs! Dat betekent dat ze door zijn naar de finale! Hoera! Aanstaande vrijdag wordt de winnaar bekend gemaakt… Zouden we de gelukkige winnaars worden van 1.000 gulden aan nieuwe boeken voor de schoolbibliotheek?!

 

Containers van Miss IQ en Afas foundation

Veel blije gezichten op het schoolplein vorige week! Er kwamen twee containers vol schoolmateriaal aan op de Johan van Walbeekschool, geschonken door Stichting Miss IQ en de Afas foundation. Twee containers vol met 2e hands, maar zeer goed schoolmeubilair en andere materialen uit Nederland. Vrijwel alle klassen zijn inmiddels al voorzien van ‘nieuwe’ tafels en stoelen. Ook is er veel gymmateriaal in ontvangst genomen en onder andere leerboeken en muziekinstrumenten. De schooldirectie, de leerkrachten, de oudercommissie en natuurlijk zeker ook de kinderen zijn erg dankbaar voor deze gulle gift!

Siman di Kultura 2018

70 jaar Johan van Walbeesckschool

70 jaar Johan van Walbeeckschool!

Op vrijdag 7 september werd het 70-jarig bestaan van de school met de kinderen gevierd. In verband met de hitte was er gekozen voor een waterfeest, de Spat- en Spetterdag! Alle kinderen konden in zwemkleding genieten van de bouncers en glijbanen en heel veel water!

JvW 70 jaar

JvW 70 jaar

JvW 70 jaar

JvW 70 jaar

JvW 70 jaar

JvW 70 jaar

JvW 70 jaar

JvW 70 jaar

JvW 70 jaar

JvW 70 jaar

JvW 70 jaar

JvW 70 jaar

JvW 70 jaar

JvW 70 jaar

EFO uitslag

Vrijdagochtend 8 juni om 11.00 uur was het dan eindelijk zo ver…. de uitslagen van de EFO toetsen werden eindelijk, eindelijk bekend gemaakt. Wat duurt het lang als je op zoiets moet wachten… Vooral de laatste minuten, voordat de kinderen naar voren werden geroepen, was de spanning van de gezichten af te lezen. Juf Rochelle sprak haar lof uit over deze groepen 8, waarvan alle kinderen zijn geslaagd en naar het middelbaar onderwijs gaan. De resultaten waren ook dit jaar weer supergoed. Nadat alle kinderen de envelop en knuffels in ontvangst hadden genomen, werd er een ererondje over het schoolplein gelopen. Wat een mooie dag was het! Pabien groep 8!

Sportdag

Vandaag was het sportdag op school! Op het schoolplein, in de lokalen, in het speeltuintje en zelfs op de tennisbanen aan de overkant van de straat waren de kinderen actief aan het rennen, gooien, schommelen en springen. Er waren spelletjes voor alle leeftijden, van de kleuters tot en met groep 8 deed iedereen mee. Moe maar voldaan kunnen we aan het weekend beginnen!

 

Een likje verf en beits!

Het Sprokkeltje, een speeltoestel van hout is gelukkig gebeitst. Door de zon was het helemaal uitgedroogd. Andere gedeeltes in de school hebben ook een goede beurt gekregen en de school is weer lekker opgefleurd. Veel dank aan CURADOET.

CURADOET 2018

CURADOET 2018

CURADOET 2018

CURADOET 2018

CURADOET 2018

CURADOET 2018

CURADOET 2018