De Johan van Walbeeck Kinder Kunst Kalender is uit!

Vanaf morgen (12/12) zijn de Johan van Walbeeck Kinder Kunst Kalenders te verkrijgen! Voor en door de kinderen van de school zelf gemaakt!

De kalenders zijn natuurlijk een bijzonder leuk cadeau voor onder de kerstboom of om het nieuwe jaar goed en gestructureerd mee te beginnen!

Koop de kaleder nu bij:

 • Alle juffen in de klas
 • Tijdens de kerstviering op school
 • bij Mensings Caminada

 • Kosten zijn 25,- nafl maar zeg nu zelf dat is toch een koopje voor zoveel mooie kunstwerken? Klik hier voor meer informatie.

  Foto’s Siman di Kultura

  Sinterklaas

  Het is weer bijna zover! Sinterklaas komt er aan en de school gaat er weer een leuke feest van maken! Ook dit jaar willen we u de mogelijkheid bieden om een Sinterklaas T-shirt te bestellen voor uw kind(eren).

  De maten zijn te bezichtigen bij het kantoor van juf Raksha, dan wel voor of na schooltijd. Gelieve bij bestelling met gepast geld te betalen, daar het te omslachtig wordt om geld terug te sturen.

  Gelieve ook het onderstaand formulier te downloaden, volledig in te vullen en bij de klassenleerkracht in te leveren. Ouders kunnen ook voor zichzelf een T-shirt bestellen. Uiterlijke datum om de bestelling door te geven: vrijdag 4 november 2016.

  Indien we alle bestellingen dan hebben, zullen de T-shirts op tijd binnen zijn voor de intocht van Sinterklaas. Nabestellingen zijn NIET mogelijk!

  Download hier het Sinterklaas T-shirt bestel formulier

  Siman di Kultura 2016

  Aanstaande vrijdag 4 november 2016 vieren wij “Dia di Kultura”.

  Zoals ieder jaar mogen de leerlingen in culturele klederdracht gekleed komen, dat is geen gewone vrije kleding! Wanneer u geen typisch klederdracht heeft klaarliggen, kunt u bijvoorbeeld de meiden een mooie gebloemde rok laten dragen, met een bloemetje in het haar. De jongens kunnen een pantalon met hemd en hoed dragen.

  Op deze dag mogen de leerlingen ook culturele hapjes, lekkernijen en drankjes meenemen. ( Zie lijst bij de klas om op te geven wat kind kan brengen)

  We gaan er een fijn cultureel feest van maken.

  Airco bijdrage

  De scholen zijn weer begonnen en alle! kinderen van de Johan van Walbeeckschool kunnen heerlijk koel in de klassen hun lessen volgen. En dat is met deze zomerse temperaturen geen overbodige luxe! Om de airco’s te kunnen laten draaien vragen wij u om een maandelijkse standing order van 10., nafl per kind (12 mnd) of jaarlijkse bijdrage van 120,- nafl per kind te doen.

  Wij danken u alvast voor uw medewerking!

  Let’s keep school Cool!

  Algemene informatie & kennismakingsavond

  Voor alsnog welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 bij ons op de Johan van Walbeeckschool. Na een fijne vakantie zijn we vol enthousiasme en goede moed begonnen.

  Intussen zijn we ruim twee weken aan het werk met onze kinderen. De beginsituaties zijn reeds gedaan en de juffen hebben nu goed zicht waar ze met hun klassen moesten starten. Natuurlijk willen wij u persoonlijk de informatie geven waar we nu staan en waar we naartoe willen. Dit zowel op school- als op klassenniveau.

  U bent daarom hierbij uitgenodigd om volgende week maandag 5 september 2016 een kijkje te komen nemen in de school en boven alles, kennis te maken met ons dynamisch team. Na deze kennismaking, kunt u direct de klassen bezoeken om nadere informatie te verkrijgen m.b.t. specifieke leerstof, klassenregels e.d. van de klassenleerkracht. U kunt zich in de klas opgeven als klassenouder voor het schooljaar 2016-2017.

  We kijken er naar uit en hopen u allen aanwezig te zien, want samen moeten we het onderwijs waarmaken!

  18:00 Aanvang
  18:30 Kennismaking met het team
  18:45 Algemene informatie en speerpunten J.v.W
  19:15 Informatie in de klassen 3 t/m 8
  19:15 Specifieke informatie aan de ouders van groep 1 en 2
  19:45 Informatie in de klassen 1 en 2
  20:15 Einde avond